Tid

Eckart Tolle

"As you go about your life, don't give 100 percent of your attention to the external world and to your mind. Keep some within. Feel the inner body even when engaged in everyday activities, especially when you are relating with nature. Feel the stillness deep inside it. Keep the portal open."

Tid

Tid er en mærkelig størrelse.


Tid - sammensat med alder er endnu mere mærkelig. For et barn er et år, som f.eks. tiden fra en ferietur til den næste, en lang periode.


Efterhånden som man lægger år på år bag sig, lægger man også mærke til, at tiden går hurtigere og hurtigere. Årene bliver kortere end de plejer at være.

 

Tiden og dermed livet er ultra kort!

For at være rigtig dramatisk: når vi står i det allersidste splitsekund, tror jeg vi vil blive forbavset og synes det kom lidt pludseligt, og måske tænke ”shit … det gik sgu stærkt … øh … hov … er det allerede forbi?”

 


Når vi engang skal have en sten (eller hvad det bliver), er det ikke de to årstal på stenen, der betyder noget overhovedet. Det er faktisk kun den undseelige lille bindestreg imellem tallene og som ”dækker” over alt i livet, der har nogen interessant betydning overhovedet. Og ”under” bindestregen er det ikke de 5-10-x år i en bestemt stilling, der kommer til at få den helt store betydning for at definere os som menneske.

 

Det er noget helt andet, der har betydning …